07.07.2016 15:50

Brands duidelijk over mogelijke komst Alex

Alex vecht namens AC Milan een duel uit met Eder van Internationale. (31-01-2016)
Alex vecht namens AC Milan een duel uit met Eder van Internationale. (31-01-2016)

Marcel Brands is druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger. PSV verkocht Jeffrey Bruma aan VfL Wolfsburg en hoopt een ervaren kracht voor de defensie te strikken.

Brands liet donderdagmiddag op een persconferentie weten dat de komst van een nieuwe centrale verdediger topprioriteit heeft. Na het vertrek van Bruma was Nicolas Lombaerts in beeld, maar de Belgische routinier van Zenit Sint-Petersburg bleek te duur voor de Eindhovenaren. Of PSV de komst van Lombaerts geheel uit het hoofd heeft gezet, is vooralsnog onduidelijk.

De supporters van PSV hoeven in ieder geval niet te rekenen op een terugkeer van publiekslieveling Alex, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Braziliaanse verdediger speelde tussen 2004 en 2007 voor PSV, maar volgens Brands is de komst van de 34-jarige Alex "uitgesloten". De routinier is sinds zijn vertrek bij AC Milan transfervrij, maar wordt dus niet de nieuwe centrale verdediger van PSV.

PSV gaat voorlopig niet op zoek naar een extra aanvaller. Volgens Brands is daar geen noodzaak toe zo lang er geen spelers vertrekken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner