08.07.2016 09:15

Nog veel onzekerheid voor handjevol PSV'ers

Rai Vloet bedankt het publiek van PSV na afloop van de gewonnen (6-0) bekerwedstrijd tegen de amateurs van SC Genemuiden
Rai Vloet bedankt het publiek van PSV na afloop van de gewonnen (6-0) bekerwedstrijd tegen de amateurs van SC Genemuiden

Een paar spelers van PSV zit nog in onzekerheid over de voetbaltoekomst. Onder anderen Rai Vloet en Marcel Ritzmaier weten niet goed waar ze aan toe zijn in Eindhoven. Vloet wil graag veel spelen, maar gaat dat in Brabant mogelijk niet doen.

"Ik weet nog niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik ga met de selectie mee op trainingskamp en ga daar in gesprek met de club. Weet je, ik ben op een leeftijd waarop je moet spelen. Aan de andere kant ben ik elf jaar geleden hier begonnen en had ik een plan het eerste elftal te halen. En dat plan heb ik nog altijd", stelt de aanvallende middenvelder annex spits in gesprek met Voetbal International.

Vloet wordt al jaren gezien als groot talent, maar de 21-jarige voetballer heeft moeite om de laatste stap richting het eerste elftal te maken. Ritzmaier, die net als Vloet over een contract tot medio 2018 beschikt, lijkt te mogen vertrekken. Bijzonder genoeg zit Stijn Schaars nog steeds bij de selectie van PSV. De veteraan staat officieel niet meer onder contract in Eindhoven en is op zoek naar een nieuwe club.

Voor Jetro Willems en Luciano Narsingh breken ook spannende tijden aan. Het duo mag via een transfer vertrekken bij PSV, maar vooralsnog is er weinig concrete interesse in de linksback en rechtsbuiten. PSV speelt op 31 juli de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, als bekerwinnaar Feyenoord de tegenstander is in de Johan Cruijff Schaal. De Eindhovenaren zijn door het landskampioenschap verzekerd van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner