08.07.2016 15:37

Ondaan tekent driejarig contract bij Excelsior

Marco van Ginkel (l.) en Terrel Ondaan (r.) in een duel om de bal tijdens PSV - Willem II. (09-04-2016)
Marco van Ginkel (l.) en Terrel Ondaan (r.) in een duel om de bal tijdens PSV - Willem II. (09-04-2016)

Excelsior heeft een verrassende slag geslagen op de transfermarkt door de 22-jarige Terrell Ondaan vast te leggen. De rappe buitenspeler tekent een contract voor drie seizoenen bij de club uit Rotterdam.

Na het weekend sluit Ondaan, die de afgelopen drie seizoenen onder contract stond bij Willem II, bij de selectie van Excelsior aan. "Ik heb erg veel zin om bij Excelsior te beginnen en om te laten zien wat ik in mij heb", vertelt de vleugelaanvaller op de officiële website van de Rotterdammers.

De aanvaller moet alleen nog gekeurd worden. "Maandag word ik eerst medisch gekeurd en dan gaan we dinsdag meteen op trainingskamp. Een goed moment om aan te sluiten inderdaad, want daar leer je je teamgenoten goed kennen. Dat zal echter geen problemen opleveren, want ik ken al veel spelers van Excelsior."

Ondaan voelt het vertrouwen van de nieuwe trainer Mitchell van der Gaag. De trainer is overtuigd van mijn kwaliteiten. Hij was heel direct en dat is wat ik nu nodig heb. Ik kan in principe op verschillende posities in de aanval spelen, maar ik ben gehaald om vanaf de linkerkant acties te maken. Niet te veel nadenken en acties maken, dan komt alles goed. Daar ga ik me dus op focussen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner