10.07.2016 22:08

FC Twente hoopt op hereniging met Thesker

FC Twente was afgelopen seizoen tevreden over de bijdrage van huurling Stefan Thesker, maar door financiële en bestuurlijke problemen konden de Tukkers geen actie ondernemen om de mandekker langer vast te leggen. Dat lijkt nu alsnog te gebeuren.

Thesker keerde terug naar werkgever SpVgg Greuther Fürth, dat uitkomt op het tweede niveau, maar kan rekenen op een terugkeer naar Enschede. "Het is de bedoeling dat hij meegaat", spreekt trainer René Hake over het trainingskamp van de Tukkers. FC Twente is van plan om de transferonderhandelingen met Thesker en SpVgg Greuther Fürth, ditmaal gaat het om een definitieve overgang, zondagavond af te ronden.

"Ik hoop dat het rond komt", spreekt Hake uit. De formatie uit Enschede kwam afgelopen seizoen in de financiële problemen, waardoor het al snel contracten op moest zeggen. Daarna volgde ook de welbekende rechtszaak, waarbij de KNVB van plan was om FC Twente verplicht te laten degraderen naar de Jupiler League. FC Twente stond daardoor op de rand van het faillissement, maar via de beroepscommissie werd het besluit van de KNVB ongedaan gemaakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner