11.07.2016 14:14

'Conte kijkt in de Serie A voor versterking'

Chelsea-trainer Antonio Conte hoopt zijn selectie tijdens de huidige transferperiode te versterken met Felipe Anderson. De Italiaanse trainer is gecharmeerd van de 23-jarige Braziliaan, die momenteel onder contract staat bij Lazio Roma.

Lazio Roma is inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar deed dat zonder Felipe Anderson. De Braziliaan is zich namelijk aan het voorbereiden op de Olympische Spelen in eigen land, maar volgens La Gazzetta dello Sport zal Felipe Anderson eerst zijn transfer naar Chelsea afronden. Het Olympische voetbaltoernooi start op 4 augustus, waardoor Chelsea enigszins haast moet maken.

Felipe Anderson stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij Lazio Roma en heeft in Italië nog een contract tot de zomer van 2020. De aanvallende middenvelder, die ook op de vleugel uit de voeten kan, begon zijn carrière echter bij Santos FC. Het afgelopen seizoen scoorde Felipe Anderson zeven keer in 35 competitiewedstrijden. Het jaar daarvoor was de Braziliaan goed voor tien competitietreffers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner