12.07.2016 10:33

Volendam heeft international Curaçao op proef

Rihairo Meulens loopt teleurgesteld het veld af na afloop van het competitieduel Dinamo Boekarest - Rapid Bucureşti (11-04-2015)
Rihairo Meulens loopt teleurgesteld het veld af na afloop van het competitieduel Dinamo Boekarest - Rapid Bucureşti (11-04-2015)

Rihairo Meulens krijgt de aankomende periode de kans om een contract bij FC Volendam af te dwingen. De rechtsbuiten stond het afgelopen seizoen onder contract bij Zira FK uit Azerbeidzjan.

De aanvaller leek afgelopen zomer voor een transfer naar FC Emmen te kiezen na een mislukt avontuur bij Rapid Bucureşti, maar de international van Curaçao koos op het allerlaatste moment voor een contract in Azerbeidzjan. Nu keert de oud-speler van Vitesse, AGOVV, FC Dordrecht, Roda JC Kerkrade en Almere City FC wellicht alsnog terug naar Nederland. 

Naast Meulens heeft FC Volendam nog een speler op proef. Iain Ramsay krijgt namelijk ook de kans om een contract te verdienen bij FC Volendam. De international van de Filippijnen, die overigens werd geboren in Australië, heeft geen club meer, aangezien zijn contract bij Tractor Sazi onlangs is afgelopen. De 28-jarige Ramsay is inzetbaar op de gehele linkerflank en speelde in het verleden onder meer voor Melbourne City FC en Adelaide United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner