12.07.2016 21:44

Guardado: "Uiteindelijk moet ik gehoorzamen"

Ondanks het puntenverlies van PSV tegen sc Heerenveen bedankt Andrés Guardado het publiek in de Philips Stadion. (12-03-2016)
Ondanks het puntenverlies van PSV tegen sc Heerenveen bedankt Andrés Guardado het publiek in de Philips Stadion. (12-03-2016)

Andrés Guardado kreeg geen toestemming van PSV om deze zomer met de Mexicaanse olympische ploeg af te reizen naar Rio de Janeiro. De middenvelder laat aan Voetbal International dat hij de beslissing van PSV begrijpt, maar tegelijkertijd enorm baalt.

"Ik had heel veel zin om mee te doen aan de Olympische Spelen, maar uiteindelijk had ik niet het geluk dat ik daarvoor toestemming kreeg van PSV", treurt Guardado. "Uiteindelijk moet ik gehoorzamen wat mij hier wordt verteld, maar tegelijkertijd ben ik droevig dat ik niet mee kon doen aan de Olympische Spelen."

Nu Guardado niet meedoet aan de Olympische Spelen, kan hij zich richten op het nieuwe seizoen met PSV. De middenvelder heeft er veel zin in. "Ik probeer altijd gelukkig te zijn en ik heb er naar uitgekeken om aan een nieuw seizoen te beginnen, om mijn collega's weer te zien. Bovendien, voetballen is nu eenmaal plezierig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner