14.07.2016 15:40

ADO tovert Duitse verdediger uit hoge hoed

Thomas Meißner (l.) namens MSV Duisburg in duel om de bal.
Thomas Meißner (l.) namens MSV Duisburg in duel om de bal.

ADO Den Haag heeft zich donderdag in verdedigend opzicht versterkt. De club neemt Thomas Meißner over van MSV Duisburg.

"Ik ben zeer blij met de kans die ADO Den Haag mij biedt. Het is voor mij dé mogelijkheid om in de hoogste divisie van een land te spelen. Dat ik dit in Nederland kan doen bij een mooie club als ADO Den Haag zie ik als een goede stap hogerop in mijn loopbaan", vertelt de mandekker op het digitale thuis van de Residentieclub. 

"Ik heb heel veel zin om voor het Haagse publiek in het Kyocera Stadion te gaan spelen. Ik kijk dan ook erg uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ik hoop op een vol stadion!", vertelde Meißner, die voor drie seizoenen tekent. 

Ook trainer Zeljko Petrovic is erg blij met de komst van de 25-jarige verdediger. "Met Thomas heb ik in de defensie meer mogelijkheden naast mannen als Tom Beugelsdijk en Wilfried Kanon. Iemand die zich in de Duitse competities staande weet te houden, kan wel wat. We gaan ongetwijfeld veel plezier aan Thomas beleven."

Het is alweer de derde Duitse verdediger die vandaag door een Eredivisieclub wordt aangetrokken: Stefan Thesker (FC Twente) en Heiko Westermann (Ajax) gingen Meißner vandaag voor.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner