19.07.2016 10:12

FC Den Bosch doet weer zaken met Juventus

FC Den Bosch heeft opnieuw een speler van Juventus mogen verwelkomen. Stefano Beltrame komt op huurbasis over van de Italiaanse grootmacht. De 23-jarige aanvallende middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis voor Pro Vercelli en Pordenone Calcio.

Wiljan Vloet, trainer van FC Den Bosch, is blij met de komst van de Italiaan. "Stefano staat te boek als een groot talent. We zijn ervan overtuigd dat hij zich bij FC Den Bosch als opleidingsclub prima verder kan ontwikkelen, als mens en als speler. Stefano is een technisch begaafde, creatieve speler die bij voorkeur achter de spits speelt als aanvallende middenvelder", aldus Vloet op de clubsite van FC Den Bosch. 

"Hij weet uitstekend de ruimte tussen de linies te benutten, is in staat om zijn medespelers vrij voor het doel te zetten en weet ook zelf geregeld het net te vinden", vervolgt de oefenmeester. "Een speler zoals Stefano is voor FC Den Bosch een buitenkans. We zien in hem, met zijn talent en kwaliteiten, dan ook een directe versterking voor ons eerste elftal en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch."

Beltrame is niet de eerste huurling vanuit Turijn. Vorig seizoen speelde Vykintas Slivka op huurbasis voor FC Den Bosch, terwijl tijdens het seizoen 2014/2015 Edoardo Ceria, Filippo Penna en Elvis Kabashi onder contract stonden bij FC Den Bosch.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner