20.07.2016 16:12

Graziano Pellè baalt van een gemiste kans tijdens het EK-duel Italië - Spanje (27-06-2016).

Graziano Pellè heeft tijdens zijn tweede competitieduel namens Shandong Luneng zijn eerste treffer geproduceerd. Shandong Luneng won woensdagmiddag (Nederlandse tijd) met 4-1 van Hangzhou Greentown.

De overwinning van Shandong Luneng op Hangzhou Greentown is van groot belang, want Shandong Luneng vecht momenteel tegen degradatie in de Chinese Super League. De ploeg van Pellè staat na de overwinning op Hangzhou Greentown met twintig punten op de dertiende plaats. Hangzhou Greentown volgt op de veertiende plaats met negentien punten. Nummer vijftien Shijiazhuang Ever Bright (vijftien punten) en nummer zestien Changchun Yatai (dertien punten) staan momenteel op degraderen.

Shandong Luneng kwam vlak voor rust via Jucilei (oud-speler van onder meer Anzhi Makhachkala) op voorsprong. Vlak na rust verdubbelde Yongpo Wang de voorsprong. Drie minuten voor tijd wist Pellè te scoren. Hij kopte een voorzet vanaf de rechterflank tegen de touwen. Even later scoorde ook Papiss Demba Cissé (oud-speler van Newcastle United) zijn eerste treffer namens Shandong Luneng. Sammir deed in de blessuretijd nog wat terug voor Hangzhou Greentown.