21.07.2016 10:31

Ten Hag ziet drietal terugkeren bij FC Utrecht

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag kijkt tegen de zon in tijdens het oefenduel Lierse SK - FC Utrecht (12-07-2016).
FC Utrecht-trainer Erik ten Hag kijkt tegen de zon in tijdens het oefenduel Lierse SK - FC Utrecht (12-07-2016).

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag kon woensdag eindelijk weer een beroep doen op het drietal Timo Letschert, Sean Klaiber en Yassin Ayoub. De Utrechters speelden een oefenwedstrijd tegen Bnei Yehuda Tel Aviv (1-1).

"Ik ben blij met de terugkeer van Timo Letschert, van Sean Klaiber en van Yassin Ayoub", aldus Ten Hag op de clubsite van FC Utrecht. "Zij speelden 45 minuten en dat is nodig. Over tweeënhalve week gaat het beginnen. Dan moeten we er staan. Ik zie een aantal spelers naar de juiste vorm toegroeien. Dat is belangrijk."

"Bnei Yehuda is een, en dat bedoel ik positief in deze context, vervelende ploeg", vervolgt Ten Hag. "Ze speelden gesloten, loerend op foutjes van ons. Ze speelden agressief. Scherp. Dat wilden we. Zo'n ploeg wilden we in deze fase van de voorbereiding treffen. Zij voetbalden als, bij wijze van spreken, soldaten. Als krijgers. Bij ons was dat niet bij alle elf het geval. Een aantal moet daarin nog groeien. Hun scherpte en agressiviteit vereiste van ons snel handelen. Wat dat betreft moet er nog wel wat aangescherpt worden", aldus de trainer van FC Utrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner