21.07.2016 14:14

Champions League voor Janga: "Toch mooi"

Rangelo Janga viert zijn doelpunt voor AS Trencín in de tweede voorronde van de Champions League tegen Olympija Ljubljana. (20-07-2016)
Rangelo Janga viert zijn doelpunt voor AS Trencín in de tweede voorronde van de Champions League tegen Olympija Ljubljana. (20-07-2016)

Rangelo Janga beleeft met AS Trencín een avontuur in de Champions League. Met zijn werkgever staat de aanvaller in de derde voorronde tegenover Legia Warschau. Met twee doelpunten was Janga daarvoor verantwoordelijk.

Na een goed seizoen in Dordrecht met 21 doelpunten in 34 wedstrijden rekende de aanvaller op voldoende aanbiedingen. "Maar geen enkele interessante club werd concreet", vertelt Janga aan Voetbal International. "Er was wel interesse uit Rusland, Turkije en Bulgarije, maar daar wilde ik niet naartoe. Het gevoel bij Trencín was gelijk vertrouwd."

"Trencín heeft de laatste twee jaar de dubbel gepakt, dus dat willen ze nu weer, maar ze willen ook stunten in Europa. Dat sprak me aan. En ik zou er gelijk in de basis beginnen", vervolgt Janga. "Ook al is het nog maar de voorronde van de Champions League, het is toch mooi." In de tweede voorronde rekende Trencín mede door toedoen van Janga af met Olympija Ljubljana.

"Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik die tune ooit als speler zou horen. Ik kende het lied enkel van de tv en van spelletjes. Ik speelde afgelopen seizoen nota bene nog op het tweede niveau van Nederland."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner