21.07.2016 18:19

Ajacieden vervangen PSV'ers bij Oranje U19

V.l.n.r. Boven: Yanick van Osch, Hidde ter Avest, Laros Duarte, Sam Lammers, Pablo Rosario, Jari Schuurman.
v.l.n.r. Onder: Calvin Verdonk, Deyovasio Zeefuik, Kenneth Paal, Steven Bergwijn, Abdelhak Nouri. (18-07-2016)
V.l.n.r. Boven: Yanick van Osch, Hidde ter Avest, Laros Duarte, Sam Lammers, Pablo Rosario, Jari Schuurman. v.l.n.r. Onder: Calvin Verdonk, Deyovasio Zeefuik, Kenneth Paal, Steven Bergwijn, Abdelhak Nouri. (18-07-2016)

Het Nederlands elftal onder 19 jaar speelt tegen Duitsland om een ticket voor het Wereldkampioenschap onder 20 jaar van volgend jaar. Beide teams wisten de halve finale op het EK onder 19 jaar niet te bereiken. In een rechtstreeks duel maken de buurlanden uit wie er in 2017 naar Zuid-Korea mag.

Bondscoach Aron Winter wijzigt zijn basisteam op drie verschillende plaatsen. Ajax-middenvelder Carel Elting komt in de ploeg in plaats van PSV-spits Sam Lammers. Ajacied Vince Gino Dekker geniet linksvoorin de voorkeur boven PSV'er Kenneth Paal. De rechtsback tegen de Duitsers is Julian Lelieveld. De verdediger is de vervanger van Deyovaisio Zeefuik.

Duitsland voert twee wijzigingen door ten opzichte van de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Oostenrijk. In de verdediging komt Maximilian Mittelstädt in de ploeg in plaats van Gino Fecher. Op het middenveld gaan we een nummer 10 zien starten. VFB Stuttgart-speler Max Besuschkow krijgt de voorkeur van bondscoach Guido Streichsbier boven Fabian Reese.

De wedstrijd is vanaf 19.00 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner