24.07.2016 10:57

ADO Den Haag wil doorpakken met Trybull

Als het aan de beleidsbepalers van ADO Den Haag ligt, komt testspeler Tom Trybull definitief naar Nederland. De controleur op het middenveld maakte indruk tijdens de oefencampagne en heeft diverse mensen bij de club overtuigd.

Eén van die mensen is trainer Željko Petrović. "Ik vond hem uitstekend spelen", kijkt de eindverantwoordelijke in Den Haag terug op de prestaties van Trybull tijdens de oefenwedstrijd tegen Karabükspor. "Iedereen die hem de afgelopen dagen en vandaag heeft gezien, zoals Lex Schoenmaker, is super positief en heeft gezegd: meteen pakken. Hij bevalt mij heel goed. Het is een prima speler voor ADO", stelt Petrović tegenover Omroep West.

Niet alleen over het spel van Trybull was de trainer positief, ook het spel tegen de Turkse tegenstander kon de Montegrijn bekoren. ADO Den Haag won met 2-0. "We hebben voor ons doen goed gespeeld. De jongens hebben gedaan wat we als technische staf hadden gevraagd. Het doordekken was goed, de mentaliteit. En, we hebben slechts één kans weggegeven in negentig minuten tijd."

ADO Den Haag speelt in de voorbereiding nog één oefenduel, tegen het Griekse AEP Iraklis FC. Deze wedstrijd wordt op 30 juli afgewerkt in de middaguren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner