25.07.2016 11:37

PSV-target Bruma spreekt vertrekwens tegen

Galatasaray-aanvaller Bruma wordt tijdens een vriendschappelijk duel op de hielen gezeten door spelers van Young Boys. (19-07-2016)
Galatasaray-aanvaller Bruma wordt tijdens een vriendschappelijk duel op de hielen gezeten door spelers van Young Boys. (19-07-2016)

Bruma is naar eigen zeggen niet van plan te vertrekken bij Galatasaray. De aanvaller staat al een tijdje in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. Deze week kwam naar buiten dat hij zou willen vertrekken vanwege de onrust in Turkije.

De 21-jarige Portugees spreekt die berichtgeving inmiddels tegen. Bovendien lijkt PSV niet aan de transfersom te kunnen voldoen. Galatasaray verlangt naar verluidt minimaal tien miljoen euro. Ook Sevilla en AS Monaco houden hem in de gaten. "Om genoemd te worden bij deze clubs is vleiend, want dat betekent dat je je werkt goed doet en dat die teams je in de gaten houden", vertelt Bruma aan Goal.

"Ik bedank alle clubs die geïnteresseerd zijn in mij, maar ik heb nog een contract bij Galatasaray. Ik blijf bij Galatasaray. Ik laat deze kwestie over aan de bestuursleden van de club. Ik voel me beter op die manier. Ik voetbal gewoon en maak me geen zorgen over de rest." Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2018. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner