27.07.2016 11:19

Kristensen verruilt ADO voor Brisbane Roar

Thomas Kristensen (l.) zorgt er binnen twee minuten voor dat ADO Den Haag op voorsprong komt tegen FC Twente. (04-03-2016)
Thomas Kristensen (l.) zorgt er binnen twee minuten voor dat ADO Den Haag op voorsprong komt tegen FC Twente. (04-03-2016)

Thomas Kristensen gaat aan de slag in de Australische competitie. De middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een contract bij Brisbane Roar. Hij stapt transfervrij over na zijn vertrek bij ADO Den Haag.

De 33-jarige speler ondertekende een verbintenis voor een seizoen, zo valt op de website van de Australische club te lezen. Kristensen was de afgelopen twee seizoenen actief voor ADO Den Haag, maar kreeg geen nieuw contract aangeboden. Eerder was hij actief voor FC Kopenhagen, FC Nordsjælland en Lyngby. Achter zijn naam staan negen interlands voor Denemarken.

Kristensen hoopte zelf op een nieuw contract bij de Residentieclub, maar de clubleiding zag geen toekomst in de middenvelder. Gedurende zijn loopbaan speelde de Deen al ruim driehonderd wedstrijden, waarvan vijftig wedstrijden voor ADO. Hij scoorde drie keer voor de Eredivisie-club.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner