28.07.2016 21:55

Andersen wint wederom met Grasshoppers

Lucas Andersen maakt met zijn nieuwe werkgever Grasshoppers Zürich een goede kans om door te gaan in de voorrondes van de Europa League. Nadat eerder KR Reykjavík werd verslagen in de tweede ronde, ging Apollon Limassol donderdag voor de bijl. De Zwitserse thuisploeg won met 2-1, Andersen werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald.

De Deense oud-voetballer van Ajax zag zijn teamgenoot Haris Tabakovic al vroeg de 1-0 maken, maar een kwartier voor tijd maakte Abraham Guié-Guié de gelijkmaker. Andersen werd vervolgens naar de kant gehaald en zag dat Numa Lavanchy met een late goal Grasshoppers Zürich alsnog de winst schonk. In de returnwedstrijd kan de ploeg een plek in de play-offs veilig stellen.

Voor Andersen was de wedstrijd tegen Apollon Limassol alweer zijn vierde duel in het shirt van Grasshoppers Zürich. Hij kwam in drie Europese wedstrijden in actie en maakte afgelopen week zijn debuut in de Zwitserse Super League. De Scandinaviër wacht nog wel op zijn eerste volle wedstrijd, hij werd één keer ingebracht als wisselspeler en werd in zijn andere drie duels naar de kant gehaald.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner