29.07.2016 09:23

Ritzmaier bereikt akkoord met Griekse club

Middenvelder Marcel Ritzmaier krijgt in de voorbereiding van PSV speelminuten tegen de amateurs van VV Dongen. (02-07-2016)
Middenvelder Marcel Ritzmaier krijgt in de voorbereiding van PSV speelminuten tegen de amateurs van VV Dongen. (02-07-2016)

Marcel Ritzmaier gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn loopbaan vervolgen in Griekenland. De middenvelder van PSV bereikte onlangs een persoonlijk akkoord met AE Larissa. Nu is het aan de club om eruit te komen over een transfer.

Larissa maakt op de eigen website melding van het akkoord. Voor Ritzmaier ligt een driejarig contract klaar bij de Grieken. De club promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau. De kans lijkt klein dat PSV een overgang dwarsboomt. De Eindhovenaren hebben Ritzmaier in een eerder stadium al laten weten dat hij mag vertrekken.

Het afgelopen seizoen kwam de middenvelder op huurbasis uit voor NEC Nijmegen. Eerder deed hij dat ook al in het shirt van SC Cambuur. Vooral in Leeuwarden liet hij een positieve indruk achter, waarna hij de voorbereiding daarna de kans kreeg zich te bewijzen bij PSV. Dat is de geboren Oostenrijker niet gelukt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner