30.07.2016 21:11

Fraser blij met Foor: "Visitekaartje afgegeven"

Henk Fraser zag Vitesse al snel tegen een 3-0 achterstand aankijken tegen Newcastle United, in de vriendschappelijke wedstrijd van zaterdag. De Arnhemmers deden nog wel wat terug, wat mede door het inbrengen van Navarone Foor kwam.

"Zijn komst was voor mij bepalend", vertelt Fraser in gesprek met De Gelderlander. "Hij was heel dwingend aanwezig en liet ook anderen beter spelen. Van de tien ballen die hij kreeg deed hij er negen keer iets goeds mee. We wilden hem vandaag op deze positie aan het werk zien. Dat wisten we van tevoren en ik moet zeggen dat hij zijn visitekaartje wel heeft afgegeven."

Uiteindelijk scoorde Vitesse nog tweemaal, maar de oefenmeester was niet tevreden over het spel dat hij zag."De eerste helft was wel matig", continueerde Fraser. "De onderlinge afstanden waren niet optimaal en ik miste de overtuiging in de echte duels. Ik ben eigenlijk wel blij dat deze wedstrijd twee gezichten had. Je weet nu dat we tegen Willem II niet zoals in de eerste helft voor de dag mogen komen."

Foor stapte deze zomer transfervrij over van NEC naar Vitesse. Dat zorgde voor nogal wat boze gezichten bij de fans van Nijmegen. Foor speelde immers zijn hele leven voor NEC en transfereerde naar de aartsrivaal. Voor NEC speelde Foor maar liefst 115 wedstrijden in de Eredivisie en 37 keer in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner