31.07.2016 16:14

El Azzouzi: "Ja, dan tellen ze echt, hè"

Zakaria El Azzouzi loopt met een grote glimlach op het veld. De aanvaller heeft tweemaal gescoord in een oefenduel met NAC Breda. (30-07-2016)
Zakaria El Azzouzi loopt met een grote glimlach op het veld. De aanvaller heeft tweemaal gescoord in een oefenduel met NAC Breda. (30-07-2016)

Zakaria El Azzouzi speelt aankomend seizoen op huurbasis voor Sparta Rotterdam. De spits staat nog tot medio 2020 onder contract bij Ajax, maar gaat zijn oude club niet sparen tijdens het eerste competitieduel tussen Sparta en zijn eigenlijke werkgever.

El Azzouzi maakt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een prima indruk bij Sparta. Zaterdag speelden de Rotterdammers een oefenduel met NAC Breda (2-2) en de spits was verantwoordelijk voor beide treffers van zijn ploeg. "Ik doe mijn best en wil gewoon spelen. Dat is voor mij belangrijk, dus ik ben tevreden", reageert El Azzouzi in gesprek met RTV Rijnmond. "We hebben goed voetbal laten zien, weinig kansen weggegeven. We waren achterin twee keer slordig en dat heeft ons doelpunten gekost. Daar moeten we scherper op worden."

Op 7 augustus start Sparta de competitie tegen Ajax. El Azzouzi hoopt ook dan tot scoren te komen. "Ja, dan tellen ze echt, hè. Ik kijk er al naar uit, naar volgende week", vertelt een vastberaden El Azzouzi. De spits speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor FC Twente. Daar kwam hij tot dertien wedstrijden en vier doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner