31.07.2016 21:30

De Jong blij met redding via doelpunt Pröpper

Luuk de Jong kreeg na een half uur spelen de perfecte mogelijkheid om PSV op voorsprong te schieten. Van elf meter schoot de spits echter over. Het doelpunt van Davy Pröpper was later alsnog voldoende voor de winst.

"Ik ben blij dat het zo gelopen is, dat we toch nog hebben gewonnen. Ik heb volgens mij de laatste tijd redelijk wat strafschoppen benut, nu mis ik een keer. Ik wilde de bal hard in de linkerbovenhoek schieten, maar ik schoot net iets te hoog. Gelukkig scoorde Davy niet veel later wel", aldus De Jong voor de camera van SBS.

PSV was in de eerste helft beter dan Feyenoord, maar in de tweede helft kregen de Rotterdammers meer grip op de wedstrijd. "We begonnen een beetje slordig, maar daarna groeiden we in de wedstrijd en werden we dominant. In de tweede helft werden we wat achteruit gedwongen en kwamen we een paar keer goed weg."

"Maar je zag dat toen zij wat opportunistischer gingen spelen, dat wij de kwaliteiten hebben om ons er onderuit te voetballen. Helaas maakten we niet de 2-0. Ik denk dat we zeker beter kunnen dan wat we na rust hebben laten zien. Ik vond ons in de eerste helft vrij sterk spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner