03.08.2016 09:27

Ivić: "Verwacht beter PAOK dan vorige week"

PAOK-trainer staat de pers te woord voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax. (25-07-2016)
PAOK-trainer staat de pers te woord voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax. (25-07-2016)

PAOK-trainer Vladiminir Ivić heeft veel vertrouwen in de return tegen Ajax. De Servische oefenmeester hoeft zijn ploeg niet meer op scherp te zetten voor het belangrijke duel met als inzet een plaats in de play-offs voor de groepsfase van de Champions League.

"Ik heb ervaren spelers die het belang van deze wedstrijd goed begrijpen", aldus Ivić op een persconferentie in aanloop naar de tweede confrontatie met Ajax. De uitgangspositie voor de Grieken is op voorhand uitstekend. In de Amsterdam ArenA werd het vorige week 1-1, waardoor PAOK in de return genoeg heeft aan een doelpuntloos gelijkspel. "Ik denk voorafgaand aan een wedstrijd nooit aan 0-0, maar we zullen zien hoe we gaan spelen. Ik bereid me in ieder geval voor op alle scenario's."

Het stadion in Thessaloniki is woensdagavond (aftrap 20:30) volledig uitverkocht. Tot grote vreugde van Ivić, die het als een groot voordeel ziet om het tweede duel in eigen huis te mogen afwerken. "De passie van onze supporters geeft ons kracht en mijn spelers zullen weer tonen dat ze mannen zijn", aldus een strijdlustige oefenmeester. "Ons wacht een lastige wedstrijd tegen een sterke ploeg, maar ik verwacht een beter PAOK te zien dan vorige week."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner