05.08.2016 11:11

Ivanović voorspelt: "Zwaarste seizoen ooit"

Als
Als "Battle of the Bridge" bezeichnete die englische Presse das von vielen rüden Szenen durchzogene Aufeinandertreffen von Chelsea und Tottenham am 2. Mai 2016. Hier zoffen sich Branislav Ivanovic (r.) und Danny Rose.

Branislav Ivanović hoopt dat hij met Chelsea dit seizoen een gooi kan doen naar de titel van de Premier League. Toch durft de verdediger niet zijn geld erop te zetten, want hij weet dat er veel sterke tegenstanders zijn.

"Het is gevaarlijk iets te zeggen over de toekomst, want we weten hoe moeilijk de competitie is." Ivanović laat tegenover de Daily Mirror weten dat hij er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat Chelsea aan het einde van de rit als sterkste naar voren komt. "We hebben afgesproken alles te geven om zo beter te worden. Hoe ver we kunnen geraken? We moeten het stap voor stap bekijken."

"Dit wordt het zwaarste seizoen ooit in de Premier League. Alle ploegen zijn zich enorm aan het versterken, na het seizoen dat Leicester City won. Iedereen wil de nieuwe verrassing worden. De grote clubs willen ook goed presteren, dus het wordt allemaal erg opwindend."

ne[project:vgzm;] {endif}
Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner