11.08.2016 09:55

Aston Villa gaat ook onderuit in League Cup

Aston Villa wil na een dramatisch seizoen snel terugkeren naar de Premier League, maar ging in de eerste speelronde onderuit tegen Sheffield Wednesday. Woensdagavond blameerde de club uit Birmingham zich in de League Cup.

The Villans namen het in het Kenilworth Road Stadium op tegen Luton Town, dat op het vierde Engelse niveau uitkomt. Jordan Ayew zette Aston Villa op een logische 0-1 voorsprong, maar daarna was het de beurt aan Luton Town. Jake Gray maakte voor rust de gelijkmaker en in de tweede helft zorgden Cameron McGeehan en Jores Okore ervoor dat Aston Villa na één ronde uit de League Cup ligt.

Met Roberto Di Matteo als nieuwe trainer wil Aston Villa zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau, maar uit de resultaten blijkt dat er nog flink wat werk aan de winkel is voor de Italiaanse oefenmeester. Aston villa eindigde het afgelopen seizoen met slechts zeventien punten uit 38 wedstrijden op de laatste plaats in de Premier League.