15.08.2016 16:30

Lachman gaat defensie Willem II versterken

Darryl Lachman (l.) moet in de achtervolging bij Lars Veldwijk (r.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - PEC Zwolle. (27-02-2016)
Darryl Lachman (l.) moet in de achtervolging bij Lars Veldwijk (r.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - PEC Zwolle. (27-02-2016)

Darryl Lachman keert terug op de Nederlandse velden. De verdediger is mondeling akkoord met Willem II over een verblijf van een seizoen. Hij komt over van het Engelse Sheffield Wednesday.

De stroef draaiende Tilburgers zijn op zoek naar versterkingen voor de achterhoede. De eerste twee duels werden met 1-4 en 3-1 verloren. Als Lachman de medische keuring doorstaat, kan hij zaterdagavond op bezoek bij AFC Ajax zijn debuut maken voor Willem II. Dat meldt Voetbal International.

Lachman speelde afgelopen seizoen al een half jaar op huurbasis bij SC Cambuur. Eerder speelde hij bij FC Groningen, PEC Zwolle en FC Twente. Daar brak hij definitief door en verdiende een transfer naar Sheffield Wednesday uit het Championship. Daar komt hij dit seizoen echter niet in de plannen voor.

Naast de waarschijnlijke komst van Lachman, lijkt Willem II ook een verdediger te verliezen. Jordens Peters staat nog altijd voor een overgang naar sc Heerenveen. Beide partijen zijn volgend Voetbal International met elkaar in gesprek. De centrale verdediger liet de training van maandag schieten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner