17.08.2016 09:26

Sleegers verlaat NEC tijdelijk voor Venlo

Joey Sleegers (m.) krijgt te maken met Aaron Meijers (l.) en Tom Beugelsdijk (r.) tijdens het competitieduel ADO Den Haag - NEC Nijmegen. (20-03-2016)
Joey Sleegers (m.) krijgt te maken met Aaron Meijers (l.) en Tom Beugelsdijk (r.) tijdens het competitieduel ADO Den Haag - NEC Nijmegen. (20-03-2016)

NEC Nijmegen en VVV-Venlo zijn akkoord over een verhuur van Joey Sleegers. De 22-jarige middenvelder komt de rest van het seizoen uit voor de Venlonaren. NEC nam de speler in de zomer van 2015 over van Feyenoord.

In het shirt van de Nijmegenaren lukte het Sleegers niet een basisplaats af te dwingen. "Zoals elke speler wil ik graag spelen en die kans is bij VVV-Venlo een stuk groter dan bij NEC. Verder heb ik goede gesprekken gehad met de technische staf bij VVV-Venlo en dat gaf mij veel vertrouwen om deze tijdelijke overstap te maken", vertelt Sleegers op de website van de Jupiler League-club.

"In mijn tijd bij FC Eindhoven heb ik veel Jupiler League-ervaring opgedaan en ik weet wat er gevraagd wordt in die competitie. Hopelijk kan ik die ervaring ook bij VVV-Venlo gebruiken." Ook trainer Maurice Steijn toonde zich content. "Joey is een uitstekende aanvulling op onze huidige spelersgroep, anders doen we niet zo'n moeite om hem hierheen te halen."

"Iedereen kent de financiële beperkingen van de club, dus we kunnen niet zomaar spelers kopen. Maar dit is een mooie oplossing en een zeer welkome versterking van onze selectie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner