19.08.2016 10:52

Nelom switcht van blessure, Woudenberg basis

Lucas Woudenberg doet even niet mee aan Feyenoord - FC Twente, aangezien zijn schoeisel niet meewerkt. (14-08-2016)
Lucas Woudenberg doet even niet mee aan Feyenoord - FC Twente, aangezien zijn schoeisel niet meewerkt. (14-08-2016)

Miquel Nelom kent een allesbehalve goede start van het seizoen. De linksback speelde weliswaar mee in de Johan Cruijff Schaal, maar kende daarna vooral blessureleed. Hij herstelde onlangs van een liesblessure, maar is vanwege een kluitblessure niet honderd procent fit.

Voor talent Lucas Woudenberg betekent dit dat hij ook op een basisplaats kan rekenen in de derde Eredivisie-wedstrijd van Feyenoord. De linksback werd afgelopen seizoen verhuurd aan NEC en liet een zeer sterke indruk achter bij de formatie uit Nijmegen. Woudenberg miste dit seizoen nog geen minuut in de Eredivisie en volgens het Algemeen Dagblad staat hij ook op het wedstrijdformulier als de Rotterdammers spelen tegen Heracles Almelo.

Feyenoord is het seizoen uitstekend begonnen. De Stadionclub is één van de vier ploegen die zes punten heeft na twee duels in de Eredivisie. Omdat Feyenoord al zeven keer scoorde en nog geen enkele tegentreffer kreeg, staat het op doelsaldo bovenaan in Nederland. Op 18 september speelt Feyenoord tegen landskampioen PSV, waarvan in de Johan Cruijff Schaal werd verloren (0-1). 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner