20.08.2016 10:22

Watford koopt Roberto Pereyra van Juventus

Watford blijft flink veel ervaring binnenhalen via de transfermarkt. Nadat onder anderen Younes Kaboul en Juan Zúñiga naar de club kwamen, zette Roberto Pereyra vrijdag zijn handtekening onder een vijfjarig contract in Engeland. De Argentijn is afkomstig van Juventus, waar hij vooral twee seizoenen geleden belangrijk voor was.

Pereyra speelde toen een belangrijke rol in de succesvolle Champions League-reeks van de Italiaanse landskampioen. Met Juventus kwam de middenvelder helemaal tot aan de finale, waar FC Barcelona uiteindelijk te sterk bleek. In de finale speelde Pereyra slechts tien minuten, daarvoor had hij een grotere rol in de Europese competitie.

Dat seizoen speelde de linkspoot ook 35 competitiewedstrijden in de Serie A, afgelopen seizoen was dat anders. Met slechts zestien wedstrijden in jaargang 2015/2016, waarvan twee in de Champions League en dertien in de Serie A, was de rol van de Argentijn in het nieuwe kampioenschap van Juventus beduidend minder. Watford verloste Pereyra graag uit zijn nieuwe reserverol.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner