23.08.2016 21:43

'Feyenoord richt pijlen op overbodige Piazón'

Feyenoord is in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen bij Lucas Piazón. De middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, moet naar Rotterdam komen als back-up van Eljero Elia.

The Daily Mail meldt dat Feyenoord de speler graag over wil nemen van Chelsea FC. In Londen hoeft hij niet meer te rekenen op kansen in het eerste elftal en zodoende lijkt een vertrek voor beide partijen een goede optie. De Rotterdammers hebben echter wel flinke concurrentie vanuit Italië. Ook AS Roma en Lazio Roma zouden Piazón graag aan hun selectie toe willen voegen.

Piazón werd door de Londense club al vier keer verhuurd. De Braziliaan met Italiaanse roots speelde achtereenvolgens bij Málaga CF, Vitesse, Eintract Frankfurt en Reading FC. In zijn tijd bij Vitesse speelde Piazón 29 wedstrijden in de Eredivisie waarin hij elf doelpunten wist te maken.

Bij Feyenoord moet Piazón als back-up worden gezien voor Eljero Elia. De buitenspeler raakte in het duel met FC Groningen geblesseerd en is voorlopig uit de roulatie. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft verder geen speler in de selectie die van nature vanaf de linkerkant kan spelen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner