24.08.2016 15:43

'Fransman moet Pogba vervangen bij Juventus'

Blaise Matuidi heeft balbezit tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - FC Metz (21-08-2016).
Blaise Matuidi heeft balbezit tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - FC Metz (21-08-2016).

Blaise Matuidi moet bij Juventus de opvolger worden van Paul Pogba. De middenvelder vertrok tijdens de huidige transferperiode voor een slordige 105 miljoen euro van Juventus naar Manchester United.

Juventus is volgens het Franse L'Équipe van plan om een gedeelte van die 105 miljoen euro te herinvesteren. Het Franse medium weet namelijk dat Juventus een bod van dertig miljoen euro heeft uitgebracht op de middenvelder van Paris Saint-Germain. De transfer van Matuidi naar Juventus zou zich in een vergevorderd stadium bevinden.

Matuidi is al jarenlang één van de sterkhouders van Paris Saint-Germain. De 29-jarige Fransman werd onlangs ook in verband gebracht met Manchester United, maar The Red Devils zagen af van de komst van Matuidi na het aantrekken van landgenoot Pogba. Matuidi, die bijna vierhonderd wedstrijden in de Ligue 1 achter zijn naam heeft staan, heeft bij Paris Saint-Germain nog een contract tot medio 2018. Naast Paris Saint-Germain stond Matuidi in het verleden ook onder contract bij ESTAC Troyes en AS Saint-Étienne.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner