25.08.2016 12:06

John de Wolf hekelt optreden eigen team

GVVV-trainer John de Wolf staat langs de lijn tijdens het competitieduel Spakenburg - GVVV (07-11-2015).
GVVV-trainer John de Wolf staat langs de lijn tijdens het competitieduel Spakenburg - GVVV (07-11-2015).

GVVV-trainer John de Wolf is teleurgesteld in zijn eigen ploeg. De club uit Veenendaal werd woensdagavond uitgeschakeld in de tweede voorronde van de KNVB beker. Scheveningen was met 5-2 te sterk voor GVVV.

GVVV kwam in de eerste helft nog wel op een 1-0 voorsprong. "In de eerste helft was er nog niets aan de hand en kwamen we met een goed uitgespeelde goal op voorsprong. In de rust hebben we puntjes op de i gezet. Maar we begonnen zo slap aan de tweede helft", aldus De Wolf op de clubsite van GVVV. "Ik had daarom juist verwacht dat we agressief aan de tweede helft zouden beginnen, maar het tegendeel bleek waar."

"Voor mij als coach is dit hartstikke vervelend", vervolgt de oud-verdediger van Feyenoord. "De kracht van dit team is juist het collectief en een strakke organisatie, maar daar heb ik helemaal niets van teruggezien. Het was soms pijnlijk om naar ons spel te kijken. Ik vind het schandalig dat we op deze wijze uitgeschakeld worden in de beker. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de club en de supporters. Het is nu zaak om bij elkaar te blijven en vanaf donderdag ons vizier te richten op de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Het is misschien wel goed dat we al zo snel een wedstrijd op het programma hebben, dat heb ik ook net in de kleedkamer gezegd. Dan kunnen we deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner