25.08.2016 20:32

'FC Twente en Klich naderen een akkoord'

Mateusz Klich staat snel voor zijn 44e wedstrijd in de Eredivisie. De oud-speler van PEC Zwolle is momenteel in dienst van 1. FC Kaiserslautern, maar volgens de geruchten is de Pool hard op weg naar FC Twente. De rechtspoot ontkracht de geruchten allesbehalve.

Klich plaatste donderdag een bericht dat hij onderweg was, met een Nederlands vlaggetje achter de tekst. De Telegraaf meldt dat FC Twente de komst van de 26-jarige middenvelder zo snel mogelijk wil afronden. Het medium stelt dat FC Kaiserslautern in eerste instantie een transfersom verlangde voor de Poolse international, maar nu de transferdeadline nadert, is een transfervrij vertrek van Klich ook mogelijk.

De middenvelder speelde in 2013 en 2014 anderhalf jaar voor PEC Zwolle, waarmee hij de KNVB beker won. Klich kwam tot een kleine vijftig wedstrijden in Nederland, maar keerde toen terug naar VfL Wolfsburg. De rechtspoot verliet de club na half jaar en staat sinds vorig jaar onder contract bij FC Kaiserslautern. Afgelopen seizoen speelde hij zestien duels in de 2. Bundesliga, waarin hij drie keer scoorde. 

 

On my way....

Een foto die is geplaatst door Mateusz Klich (@cli5hy) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner