26.08.2016 19:25

FC Twente versterkt middenveld met Klich

FC Twente heeft met de komst van Mateusz Klich alvast ingespeeld op het vertrek van middenvelder Hakim Ziyech. De Poolse oud-speler van PEC Zwolle komt transfervrij over van 1. FC Kaiserslautern en tekent voor drie jaar in Enschede.

Klich kwam tussen 2013 en 2014 tot bijna vijftig wedstrijden in het shirt van PEC Zwolle, daarna keerde hij terug naar zijn werkgever VfL Wolfsburg. In Duitsland wist de Poolse international, met tien caps op zijn cv, nooit door te breken. Zo speelde hij nooit op het hoogste voetbalniveau van het land, wel speelde hij voor FC Kaiserslautern meer dan twintig duels in de 2. Bundesliga.

"Ik ben blij om weer terug te keren in de Nederlandse competitie", stelt een contente Klich op de clubwebsite van FC Twente. "Het voetbal hier past bij me. Leuk ook om weer met René (René Hake, trainer van FC Twente, red.) te werken, ik ken hem goed vanuit mijn tijd bij Zwolle. Ik kijk er erg naar uit om voor FC Twente uit te komen." De Tukkers hebben tegen alle verwachtingen in nog de beschikking over Ziyech, maar de Marokkaanse international lijkt in de slotfase van de transfermarkt alsnog te verkassen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner