27.08.2016 09:57

Verhaegh treft Bayern München in DFB-Pokal

FC Augsburg gaat een hele zware wedstrijd tegemoet in de tweede ronde van het Duitse bekertoernooi. De club van Nederlander Paul Verhaegh treft titelverdediger Bayern München, dat in de Bundesliga liet zien op scherp te staan.

Der Rekordmeister versloeg in de eerste ronde de amateurs van FC Carl Zeiss Jena met 5-0, FC Augsburg zette FV Ravensburg met kleinere cijfers aan de kant: 2-0. Verhaegh wacht nog op zijn eerste speelminuten in het nieuwe seizoen, de verdediger en tevens aanvoerder van FC Augsburg is niet fit.

De club speelt zaterdagavond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen VfL Wolfsburg. FC Augsburg eindigde afgelopen seizoen in de grijze middenmoot in een seizoen dat in het teken stond van de eerste Europese campagne van de formatie uit Zuid-Duitsland.

De club speelde in de groepsfase van de Europa League tegen onder anderen AZ en wist de knock-outfase te bereiken. Daarin werd de ploeg echter via een minimaal verschil verslagen door Liverpool. Andere mooie affiches in de tweede ronde van de DFB-Pokal zijn: 1. FC Köln - 1899 Hoffenheim, Borussia Dortmund - 1. FC Union Berlin en Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner