28.08.2016 13:42

Schaken op tijd fit, Vermeij vervangt Gladon

Terwijl Bas Kuipers (r.) hem in de gaten houdt, neemt Ruben Schaken (l.) een bal aan tijdens Excelsior - ADO Den Haag. (19-08-2016)
Terwijl Bas Kuipers (r.) hem in de gaten houdt, neemt Ruben Schaken (l.) een bal aan tijdens Excelsior - ADO Den Haag. (19-08-2016)

Hij was vooraf een twijfelgeval, maar Ruben Schaken kan gewoon meedoen in het thuisduel met Heracles Almelo. De bezoekers hebben wel een wijziging in het elftal; Vincent Vermeij vervangt de vertrokken Paul Gladon.

ADO begint dankzij het behoud van Schaken met dezelfde elf als voorheen. Het is tot nog toe een successamenstelling gebleken; de Hagenaren staan na drie wedstrijden op negen punten. Mét Schaken in de basis hoopt ADO dat ijzersterke begin te verlengen met nog een overwinning. Nieuweling Sheraldo Becker, de beoogde vervanger van Schaken, begint tegen Heracles nog op de bank.

De Heraclieden hebben te kampen met het verrassende vertrek van vaste spits Paul Gladon. Er staat gelukkig voor de Almeloërs al een vervanger klaar; de van De Graafschap overgekomen Vincent Vermeij start tegen ADO voor het eerst in de spits bij Heracles. Hij maakte vorige week zijn eerste Eredivisieminuten in het zwart-witte shirt, alleen kon niet veel aanrichten als stormram in de slotfase. Onder andere omstandigheden hoopt hij in het Kyocera Stadion wel te overtuigen.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner