29.08.2016 16:42

Chadli tekent voor vier seizoenen bij WBA

Nacer Chadli heeft Tottenham Hotspur definitief verlaten. De Belgische vleugelaanvaller heeft een contract voor vier seizoenen bij West Bromwich Albion getekend. West Bromwich Albion heeft de hoogte van de transfersom niet bekendgemaakt.

De 26-jarige Belg vertrok in de zomer van 2013 van FC Twente naar Tottenham Hotspur en speelde de afgelopen drie seizoenen 88 competitiewedstrijden namens Tottenham Hotspur, daarin wist Chadli vijftien keer te scoren. De vleugelaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, kon tijdens het huidige seizoen echter niet rekenen op veel speeltijd onder Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino. 

"Het voelt goed om hier te zijn", aldus Chadli op de clubsite van West Bromwich Albion. "Het is de afgelopen dagen snel gegaan, maar ik heb een positief gevoel overgehouden aan West Bromwich Albion. De club heeft een goed team, een goede manager en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van deze club. Mijn ambities? Ik wil gewoon proberen om het team aan zo veel als mogelijk overwinningen te helpen."

Chadli gaat bij West Bromwich Albion spelen met rugnummer 22.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner