31.08.2016 17:59

Go Ahead handelt snel en bindt Achenteh

Mats Seuntjens (l.) en Rochdi Achenteh vechten een fel duel uit aan de zijlijn. (22-05-2016)
Mats Seuntjens (l.) en Rochdi Achenteh vechten een fel duel uit aan de zijlijn. (22-05-2016)

Go Ahead Eagles heeft snel geanticipeerd op het vertrek van Robin van der Meer naar FC Utrecht. De club uit Deventer maakt woensdag bekend dat Rochdi Achenteh een eenjarig contract heeft getekend in De Adelaarshorst.

"Ik ben blij mijn carrière te vervolgen bij Go Ahead Eagles", vertelt Achenteh, die na het vertrek bij Willem II zonder club zat. "Veel minuten maken en erin blijven. Dat zijn mijn doelen. Ik ben een publieksspeler die het belangrijk vind een goede band te hebben met de fans. Dat gaat hier wel lukken, denk ik zo. Ik ben een vrolijke en behulpzame jongen, maar als ik op het veld sta gaat die knop om. Dan word ik een bijter. Dan bijt ik me helemaal vast in mijn tegenstander."

Technisch manager Dennis Bekking is blij met de komst van Achenteh, die een verleden heeft bij aartsrivaal PEC Zwolle. "Rochdi kent het klappen van de zweep met de ruim 230 competitieduels in het Nederlands betaald voetbal die achter zijn naam staan. Verdedigend is hij sterk, maar ook aanvallend kan hij een team van een impuls voorzien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner