31.08.2016 23:33

Piazón vertrekt op huurbasis naar Fulham FC

Lucas Piazón wordt opnieuw verhuurd door Chelsea. De oud-speler van Vitesse speelt tot de winterstop bij Fulham FC, dat dit seizoen uitkomt in het Engelse Championship.

Piazón staat al sinds 2011 onder contract bij de club uit Londen, maar slaagde er tot nu toe niet in een plaats in de A-selectie te veroveren. Chelsea probeerde de afgelopen weken Piazón ergens anders onder te brengen, maar heeft nu met Fulham een nieuwe club voor de aanvaller gevonden. Vorige week deed het gerucht de ronde dat Feyenoord de 22-jarige Braziliaan wilde halen als back-up voor Eljero Elia, maar daar is dus niets van terecht gekomen.

Fulham toont zich op de eigen website verheugd over de komst van Piazón, die het komende half jaar wordt gehuurd. Het is niet de eerste verhuurperiode voor Piazón, die de afgelopen jaren werd verhuurd aan achtereenvolgens Málaga CF, Vitesse, Eintracht Frankfurt en Reading FC. Bij Vitesse speelde de Braziliaan 29 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij elf keer goed was voor een doelpunt.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner