04.09.2016 10:49

Everton waagde late poging voor Yarmolenko

Everton heeft op de slotdag van de zomerse transferperiode nog geprobeerd Andriy Yarmolenko naar Engeland te halen. De club van trainer Ronald Koeman kwam echter te laat met het bod.

Voorzitter Igor Surkus van Dinamo Kiev laat in Oekraïnse media weten dat Everton iets meer dan een uur voor het sluiten van de transfermarkt met een  bod kwam. "Everton kwam zo laat dat we geen tijd om te onderhandelen. Als een club een speler wil kopen, dan is het noodzakelijk dat er genoeg tijd is om de onderhandelingen uit te voeren", aldus Surkus, die verder aangeeft dat zijn club bij een verkoop van Yarmolenko geen tijd had gehad om een waardige vervanger aan te trekken.

Het bod van Everton zou wel goed zijn geweest. "Maar we hadden geen tijd om de contracten op tijd in orde te krijgen", aldus de voorzitter. Everton greep ook naast Moussa Sissoko, die een contract bij Tottenham Hotspur tekende. Het lijkt er dus op dat The Toffees alles op alles hebben gezet om een aanvallende versterking te halen, maar daar niet in zijn geslaagd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner