05.09.2016 14:13

Messi overweegt Argentijnse transfer

Lionel Messi overweegt om in de toekomst in de Argentijnse competitie te gaan spelen. De Argentijnse vedette droomde als kind van een carrière bij Newell's Old Boys.

Messi werd op jonge leeftijd door FC Barcelona weggeplukt uit de jeugdopleiding van Newell's Old Boys. De vicevoorzitter van die club, Cristian D'Amico, liet onlangs al doorschemeren uit te gaan van een terugkeer van Messi. "Ik denk dat we in de toekomst Messi in het shirt van Newell's Old Boys zien schitteren", zei D'Amico onlangs tegenover FourFourTwo.

De Argentijnse sterspeler van FC Barcelona denkt zelf ook aan een terugkeer naar Argentinië. "Ik heb nooit in de Argentijnse Primera División gespeeld, maar ik zou het ontzettend leuk vinden om dat in de toekomst wel te doen bij Newell's Old Boys", aldus Messi tegenover het Argentijnse televisieprogramma Polemica en el Bar. "Ik ben daar opgegroeid en ik droomde vroeger van een carrière bij Newell's Old Boys."

Newell's Old Boys zal waarschijnlijk nog wel een aantal jaar moeten wachten, want Messi heeft bij FC Barcelona nog een contract tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner