05.09.2016 15:46

'Conte denkt aan transfervrije Cáceres'

Chelsea-trainer Antonio Conte overweegt om Martín Cáceres naar Chelsea te halen. De Uruguayaanse verdediger is transfervrij nadat zijn contract bij Juventus onlangs is afgelopen.

Volgens Calciomercatoweb.it overweegt de Italiaanse trainer om Cáceres toe te voegen aan zijn selectie. Conte werkte in het verleden samen met de 29-jarige verdediger bij Juventus. Chelsea versterkte zich op de slotdag van de transfermarkt nog met David Luiz, maar desondanks is Conte nog niet helemaal tevreden over zijn opties in de verdediging.

Naast David Luiz heeft Conte bij Chelsea ook de beschikking over John Terry, Gary Cahill, César Azpilicueta, Branislav Ivanović, nieuweling Marcos Alonso en Kurt Zouma. Laatstgenoemde is echter nog uitgeschakeld met een knieblessure. Cáceres speelde 77 competitiewedstrijden namens Juventus en stond in het verleden ook onder contract bij Defensor Sporting, Recreativo Huelva, FC Barcelona en Sevilla FC. Aangezien de verdediger transfervrij is kan hij ook na het verstrijken van de transferdeadline een contract tekenen bij Chelsea.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner