06.09.2016 15:11

"Liverpool heeft op elke positie goede spelers"

Lucas Leiva maakt zich geen zorgen om Liverpool. De middenvelder van de Engelse club stelt zelfs dat trainer Jürgen Klopp twee verschillende teams op zou kunnen stellen.

"Ik denk dat het duidelijk is dat we voor elke positie erg goede spelers hebben lopen. En niet slecht één goede speler, ik zou zeggen dat we twee compleet verschillende teams zouden kunnen opstellen en nog steeds resultaten zouden behalen. De Premier League is natuurlijk erg zwaar, maar ik denk dat ons team een stuk beter is geworden. Ik hoop dat het een goed seizoen gaat worden voor de club", laat hij optekenen op het digitale thuis van de club.

Liverpool begon de competitie met een overwinning op Arsenal, maar verspeelde daarna punten tegen Tottenham Hotspur en Burnley. "Het had beter gekund natuurlijk. Ik denk dat het een redelijk begin is. We hebben drie uitwedstrijden op rij gespeeld, waaronder tegen twee teams die mee gaan doen om de titel en de top vier, dus het is niet slecht. Maar we moeten punten gaan pakken en zo snel mogelijk een paar wedstrijden achter elkaar winnen, want we willen hoger staan op de ranglijst", besluit Lucas Leiva.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner