06.09.2016 15:30

Albanië de sterkste na pauze van vijftien uur

Albanië heeft zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het wereldkampioenschap voetbal in 2018 dinsdag afgesloten met een 2-1 zege tegen Macedonië. Het duel was maandagavond bij een 1-1 stand stilgelegd in de 76e minuut wegens de felle regen.

Dinsdagmiddag, na een onderbreking van vijftien uur, stapten beide teams opnieuw het veld op in Shkodër voor het resterende kwartier. Bekim Balaj bezorgde zijn land alsnog de drie punten met een treffer in de 89e minuut.

Armando Sadiku had Albanië op een vlugge voorsprong gebracht. Zes minuten na de pauze scoorde Ezgjan Alioski de gelijkmaker.

In dezelfde poule won Spanje maandagavond met grote cijfers van Liechtenstein (8-0) en opende Italië met een 3-1 uitoverwinning tegen Israël.