06.09.2016 20:48

Chadli blij dat hij weg is bij Tottenham

Nacer Chadli zet Tottenham Hotspur vanuit een strafschop op voorsprong tegen Fiorentina in de Europa League. (18-02-2016)
Nacer Chadli zet Tottenham Hotspur vanuit een strafschop op voorsprong tegen Fiorentina in de Europa League. (18-02-2016)

Voor Nacer Chadli breekt een nieuwe periode aan. De Belgische aanvaller verruilde onlangs Tottenham Hotspur voor West Bromwich Albion. De oud-speler van FC Twente zegt dat hij blij is dat hij is vertrokken bij The Spurs.

De aanvaller maakte in een oefenduel met Delhi Dynamos zijn eerste minuten voor zijn nieuwe club. "Het was erg lekker om weer eens een bal aan mijn voet te voelen", vertelt Chadli aan Sky Sports. "Mijn periode bij Tottenham was erg frustrerend. Ik trainde de hele week, maar speelde niet. Dat was erg moeilijk, maar nu ben ik daar weg. Het voelt goed bij West Bromwich."

De Belg had ook de mogelijkheid elders aan de slag te gaan. "Ik wil graag spelen en er waren een paar clubs geïnteresseerd. Maar West Bromwich kwam erg snel en toonde concrete interesse. Ze wilden deze transfer echt mogelijk maken. Ik dacht daarom dat het erg belangrijk voor mij was om hierheen te komen en mezelf te bewijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner