08.09.2016 10:16

Hendriks benieuwd naar situatie Achilles'29

Thijs Hendriks (r.) vecht een duel uit met Jeffrey Leiwakabessy (l.) tijdens het oefenduel Achilles'29 - NEC Nijmegen (19-07-2016).
Thijs Hendriks (r.) vecht een duel uit met Jeffrey Leiwakabessy (l.) tijdens het oefenduel Achilles'29 - NEC Nijmegen (19-07-2016).

Achilles'29 zit in de financiële problemen. Aanvoerder Thijs Hendriks probeert zich echter vast te houden aan de woorden van Achilles'29-voorzitter Harrie Derks. Volgens de voorzitter valt het namelijk allemaal wel mee.

De club uit Groesbeek heeft een schuld van ongeveer drie miljoen euro, maar Derks liet doorschemeren dat de schulden 'allemaal gedekt' zijn. Naar verwachting draait Achilles'29 ook dit seizoen een verlies van ongeveer vijf ton, waardoor de situatie van Achilles'29 zorgwekkend blijft

"Ik zit inmiddels twaalf jaar bij de club, ik ben benieuwd wat er speelt", aldus Hendriks in gesprek met De Gelderlander. "Het klinkt zorgwekkend. Het zou zonde zijn als de club hiervan gevolgen ondervindt. De gekste dingen schieten door je hoofd. Straks worden we uit de competitie gehaald. Ik hou me maar vast aan de woorden van Harrie."

Achilles'29 hervat aankomend weekend de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner