08.09.2016 12:04

Chelsea-talent denkt nog niet aan toekomst

Andreas Christensen wil nog niet nadenken over zijn toekomst. De Deense centrale verdediger van Chelsea werd een jaar geleden door Borussia Mönchengladbach voor twee seizoenen gehuurd. In Duitsland veroverde Christensen al snel een basisplaats en weet hij wekelijks te imponeren.

"Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst", aldus de twintigjarige Christensen in gesprek met Bild. "Ik ben ook niet van plan om dat op dit moment te doen. Als het aan mij ligt, dan beslis ik pas aankomende zomer. Ik sluit niet uit dat ik bij Borussia Mönchengladbach blijf, maar het kan ook zijn dat ik ga vertrekken."

De jonge Deen heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2018, maar Christensen is enkel bezig met voetbal. "Ik laat me niet afleiden", vervolgt Christensen. "Mijn focus ligt op dit moment volledig bij Borussia Mönchengladbach. Bovendien zal het niet alleen aan mijzelf liggen. Chelsea en Borussia Mönchengladbach moeten ook tot een akkoord komen over een transfersom."

Borussia Mönchengladbach heeft er in het verleden geen geheim van gemaakt dat het hoopt op een langer verblijf van de verdediger.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner