12.09.2016 21:20

Britse krant blundert met Team van de Week

De Engelse krant Metro is lelijk de mist ingegaan met hun Team van de Week naar aanleiding van de voorbije speelronde in de Premier League. Op linksback had het gratis dagblad namelijk gekozen voor Danny Rose.

De linksback van Tottenham Hotspur heeft dit weekend echter weinig mensen kunnen overtuigen, dit om het doodsimpele feit dat Rose helemaal niet aan spelen toekwam in de met 0-4 gewonnen uitwedstrijd bij Stoke City. Tenzij Metro iedereen op het verkeerde been wilde zetten door op deze manier spottend te beweren dat geen enkele linkervleugelverdediger dit weekend fatsoenlijk presteerde, kan dus gesproken worden van een flinke fout.

Op zijn linksbackpositie stond Welshman Ben Davies opgesteld, die overigens een verdienstelijke wedstrijd speelde. De fout was een grote bron van vermaak onder forenzen die het krantje opensloegen op weg naar hun werk op maandagochtend. De dienstdoende verslaggever heeft zijn vergissing intussen ruiterlijk toegegeven en aangegeven dat het inderdaad Davies had moeten zijn in zijn selectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner