13.09.2016 10:17

Pepe hoopt op contractverlenging bij Real

Pepe viert zijn treffer tijdens het competitieduel Real Madrid - Osasuna (10-09-2016).
Pepe viert zijn treffer tijdens het competitieduel Real Madrid - Osasuna (10-09-2016).

Pepe hoopt zijn carrière af te sluiten bij Real Madrid, maar de 33-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij de Spaanse grootmacht. Pepe is van plan om te wachten op een aanbieding van Real Madrid.

"Ik voel me goed bij Real Madrid", vertelt de Portugees, die werd geboren in Brazilië, in gesprek met Cadena SER. "Ik heb nog een contract tot het einde van het seizoen en ik zal tot het allerlaatste moment wachten op een aanbieding van Real Madrid. Ik heb nog tijd genoeg, het seizoen is pas net begonnen."

Pepe hoopt tot het einde van zijn carrière voor Real Madrid te spelen. "Ja, ik wil graag met pensioen bij Real Madrid", vervolgt Pepe, die afgelopen zomer het EK wist te winnen met Portugal en tijdens het toernooi in Frankrijk een sterke indruk achterliet. "Als Real Madrid mijn contract met één seizoen wil verlengen, dan zou ik dat meteen accepteren. Ik heb de afgelopen seizoenen veel aanbiedingen gehad van andere clubs, maar ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik bij Real Madrid wil blijven."

Pepe staat sinds de zomer van 2007 onder contract bij Real Madrid. Destijds kwam de verdediger over van FC Porto.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner