14.09.2016 14:01

Spits Bacca liep transfer naar PSG mis

Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery had afgelopen zomer Carlos Bacca naar Parijs willen halen, maar de transfer bleek onhaalbaar. Paris Saint-Germain had namelijk geen ruimte meer voor spelers van buiten de EU.

Emery werkte in het verleden bij Sevilla samen met de Colombiaanse spits. "Het klopt", aldus Bacca tegenover Cadena Ser. "Paris Saint-Germain heeft contact met mijn zaakwaarnemer gezocht, maar de transfer is niet doorgegaan omdat Paris Saint-Germain geen ruimte had voor nog een speler van buiten de EU."

Bacca heeft enkel lof voor Emery en hoopt in de toekomst weer samen te werken met de Spanjaard. "Ik wil Paris Saint-Germain feliciteren met hun keuze voor Emery. Hij is de beste coach met wie ik tijdens mijn carrière heb samengewerkt. Hij is heel erg belangrijk voor mij geweest. Hij gaf me vertrouwen, waardoor ik beter ging presteren. Ik heb een sterke vriendschap met hem en dat is misschien wel het belangrijkste. Ik zal hem altijd dankbaar blijven. In de toekomst zou ik graag weer samenwerken met Emery, maar op dit moment focus ik me op AC Milan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner