14.09.2016 21:54

Panathinaikos wil zich tegen Ajax bewijzen

Bij Panathinaikos ziet men het Europa League-duel met Ajax met vertrouwen tegemoet. De Grieken hebben net als Ajax de ambitie om de groepsfase van het Europese toernooi te overleven. Trainer Andrea Stramaccioni wil donderdag de eerste tik uitdelen.

"Het is een thuiswedstrijd, dus zullen we kiezen voor een aanvallende benadering. We moeten achterin degelijk zijn", citeert Voetbal International Stramaccioni. "Natuurlijk heeft Ajax veel kwaliteiten, maar ik weet zeker dat we hen problemen zullen bezorgen, zeker achterin", aldus de trainer, die niet weet of hij donderdag over een volledige fitte selectie beschikt. "Cristian Ledesma, Víctor Ibarbo en Giorgos Koutroubis zijn allemaal twijfelgevallen. Wie er ook speelt: iedereen in mijn selectie is in staat een solide bijdrage te leveren aan het teamresultaat."

Panathinaikos speelde dit seizoen weliswaar vier wedstrijden in de voorronde van de Europa League, maar kwam daarna een tijd niet in actie. De Griekse competitie lag een tijd stil, waardoor Panathinaikos afgelopen weekend pas het eerste competitieduel speelde (0-3 winst bij Levadiakos). "We dromen al sinds de start van de voorbereiding van dit soort wedstrijden tegen Ajax. Wij, de spelers en ik, willen dat Panathinaikos terugkeert aan de Europese top. We zullen ons morgen moeten bewijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner